Vodolija: Sedmični horoskop za period od 04.11.2019. do 10.11.2019.

0

Posao. Na samom početku sedmice ništa neće ići kako treba, a onda će odjednom sve doći na svoje mjesto. Možda je problem u tome što ste vi prilično nervozni, ustreptali pa pravite vjerovatno probleme i tamo gdje ih nema.

Ali, brzo ćete se vi dovesti u red, pogotovo kada vidite da je sve ono što ste u proteklom periodu radili imalo i te kako odziva i rezultata. Neke povoljnosti se u ovom periodu otvaraju pred vama, a vi ćete umjeti to da iskoristite i „obradite“ na svoj način. Naglašena kreativnost i dobre šanse za vas.

Ljubav. Vaše je raspoloženje u ovoj sedmici vrlo nestabilno pa je sigurno da će povremeno biti trenutaka u kojima će odnos sa partnerom trpiti zbog vaših oscilacija. Ovo je sve lako rješivo, ništa što pola sata otvorenog i konkretnog razgovora ne bi moglo da popravi.

U suštini, vama dvoma je sada najbitnije da razgovarate i to čak i o onim temama koje su u početnoj fazi neprijatne. I onda ćete biti dobro.

Slobodni, za sada se ništa novo ni konkretno ne pojavljuje. Tu se vrte neki nebitni likovi i, naravno, povremeno se aktiviraju osobe koje ste nekada poznavali. Nije baš neka sedmica za ljubav.

Zdravlje. Niste loše, ali imate povremeno problema sa spavanjem. I oscilacijama pritiska.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info