Vaga: Sedmični horoskop za period od 04.11.2019. do 10.11.2019.

0

Posao. Neko će pokušavati da vrši pritisak na vas, ali ćete se vi izmigoljiti i završiti cijelu situaciju onako kako vama odgovara. Vaša je snaga sada u riječima, u kontaktima, u akciji, u pokretu.

Vaša korektnost prema drugima vraćaće vam se udvostručena. Vaši impulsivni, nepromišljeni „napadi“ na druge – obiće vam se o glavu. Za vas sada nije mač niti atak, već optimizam i osmijeh. I sve po propisima, pravno i legano i moralno. Radite tako i nećete se pokajati. Dobre stvari čekaju na vas.

Ljubav. Vi ste super, a drago vam biće – onako. Jedan veliki dio nekog tereta, koji ste nosili, uspjeli ste da skinete sa pleća i sada se baš osjećate rasterećeno, fino, poletno, optimistično.

Imate vi i dalje nekih svojih problema i opterećenja, ali to sada ne doživljavate kao smak svijeta. Partner je, s druge strane, muljav i dalje i jako će mu prijati da obratite više pažnje na njega i podstaknete ga.

Slobodni, ima tu nekih osoba koje se motaju oko vas, ali niko se ne izdvaja da biste posebnu pažnju obratili na nju. Za sada vam samo odgovara da flertujete, onako površno i slatko kao što umijete.

Zdravlje. Povoljna zdravstvena situacija. Manji problemi sa grlom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info