Strijelac: Sedmični horoskop za period od 04.11.2019. do 10.11.2019.

0

Posao. Mnogo toga vas opterećuje i smeta vam, kada je poslovni segment u pitanju. Niste sigurni ko je na vašoj strani, a ko ne, na koga možete računati, a ko vam iza leđa radi. Vrlo brzo, možda već tokom ove sedmice, a svakako u narednom periodu, sve će se pokazati.

Dobre prilike su već nagoviještene i počele su da dolaze ka vama, samo je potrebno malo sačekati. Čak i nešto što vam u prvom momentu ne izgleda kao baš povoljna poslovna šansa, vrlo brzo će pokazati da je baš pravo za vas.

Ljubav. Sve što pokrenete – izaći će na dobro. Pa čak i ako postoji problem, neriješena pitanja, nešto što vas muči – o svemu se može pričati i sve se može riješiti.

Možda će biti u početku bolno, neprijatno, ali ćete osjetiti olakšanje i spašće vam teret sa leđa. Sve ono iz prošlosti, što vam smeta, sada se može riješiti i zatvoriti. I potrebno je da krenete tim putem, to je dobro i za vas i za vaš odnos.

Slobodni, vi ste dobro, nasmijano, optimistično, lako. A takve sreća sada prati pa čak i kada je ljubav u pitanju. Zato je prizovite time što ćete se kretati, pričati, izlaziti, biti okruženi isto tako kao i vi pozitivnim ljudima.

Zdravlje. Uglavnom ste dobro. Manji problemi sa spavanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info