Škorpija: Sedmični horoskop za period od 04.11.2019. do 10.11.2019.

0

Posao. Nešto što budete čuli ili vam bude rečeno u razgovoru, neće vam baš prijati. Osjećaćete da ste nepravedno i bez razloga pod pritiskom ili čak nekom formom ucjene od tih osoba ili osobe. No, umjećete to, na svoj način, da riješite i da okrenete u vašu korist.

Drugi možda mogu da se igraju, ali i vi znate pravila igre i dobri ste u njoj. Mnogo toga i oko vas i u vama se sada čisti, raščišćava, a sve iz razloga što se otvaraju novi putevi i novi pravci. Idete kako treba i ne odustajte od toga.

Ljubav. Iako ste trenutno u periodu kada ste najviše okrenuti sebi (a to sada morate, jer ste u periodu velikih promjena), to ne znači da nemate vremena za voljenu osobu.

Dobro, možda ne baš onoliko koliko biste oboje voljeli, ali dovoljno da sve funkcioniše kako treba. Bilo kakve nervoze su sada trenutne, bilo kakvi nesporazumi u komunikaciji se brzo rješavaju.

Slobodni, neko vas nakratko zainteresuje, ali vas brzo prođe zanimacija. Nikako da vam neka osoba zaista „uđe pod kožu“. Kod mnogih od vas prošlost ima primat i sve se još uvijek vrti oko nje. I dalje će, sve dok se stvari ne riješe kako treba.

Zdravlje. Prolazna prehlada ili slabija virusna infekcija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info