Ribe: Sedmični horoskop za period od 04.11.2019. do 10.11.2019.

0

Posao. Vrlo interesantna poslovna sedmica koja će otvoriti mnoge mogućnosti i pokrenuti veliki broj pitanja na koja do sada niste imali odgovore. I vi ćete imati osjećaj da se sve ubrzava i vodi vas ka nečemu što je daleko ozbiljnije i povoljnije nego trenutna situacija.

Vijesti i informacije će početi da dolaze do vas i neće biti nimalo loše. Čućete mnogo toga što vam je do sada predstavljalo tajnu ili donosilo nedoumice. Takođe, čućete kako drugi ljudi pričaju o vama i shvatićete da imate čime da se ponosite.

Ljubav. Možda vi i voljena osoba ne možete baš u prvom „cugu“ da riješite problem koji imate, ali kada se malo izduvate i ohladite glave, lako se dođe do kompromisa.

Isti je problem i sa komunikacijom – u početnoj fazi dođe do nesporazuma, oboje se okrenete na svoju stranu i zatvrdoglavite, da biste vrlo brzo shvatili da u suštini niko nije kriv. Tako ćete se malo igrati ove sedmice, ali suštinski – bićete dobro.

Slobodni, zanimljiva sedmica je pred vama. Već na samom njenom početku može vas kontaktirati osoba koju poznajete preko prijatelja ili preko društvenih mreža. Biće vam zanimljivo da ćaskate.

Zdravlje. Nervoza, manji problemi sa spavanjem. Kod starijih – cirkulacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info