Rak: Sedmični horoskop za period od 04.11.2019. do 10.11.2019.

0

Posao. Pomalo zahtjevna poslovna sedmica, koja će ipak donijeti dobre rezultate i učiniti da vaš rad i zalaganje nekako dođu u fokus i upadnu u oči saradnicima. Povremeno će stajati neka forma pritiska ili neslaganja, teškoće oko dogovora sa poslovnim partnerima ili saradnicima, što će se u drugom dijelu sedmice riješiti.

Poslovna svakodnevnica je ipak ovih dana protkana i povoljnim dešavanjima i lijepim mogućnostima koje se otvaraju za vas. Ukoliko radite u sektoru usluga, očekujte povećanje obima poslovanja.

Ljubav. Sedmica u kojoj će mnoge istine izaći na vidjelo. Možda se zbog toga nećete u prvom trenutku osjećati dobro ili ćete imati problem da prihvatite, ali efekat ovoga je povoljan na vaše emotivne relacije i odnos sa partnerom.

Takođe, o mnogim stvarima, o kojima do sada niste, progovorićete. U početku neće biti lako, zapinjaće komunikacija, ali će se istjerati stvari načistac. I to je dobro po vas.

Slobodni, kontakti od strane onih koji su bili i prošli, učestaće se. Neki će vam prijati i dati vam zadovoljstvo (ili zadovoljštinu), drugi će vam smetati. I novo želi da se približi, ali vi to odbijate.

Zdravlje. Stariji Rakovi mogu lošije odreagovati na promjenjivo vrijeme. Meteoropatske tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info