Ovan: Sedmični horoskop za period od 04.11.2019. do 10.11.2019.

0

Posao. Dosta intenzivna poslovna sedmica. Potreba da neke situacije „prelomite“ preko koljena može biti posebno jaka, ali će dalji tok dešavanja ipak stvari riješiti u mirnom pravcu, onom koji je najbolji po vas.

Stižu vam informacije koje su izuzetno značajne i koje vam rasvjetljavaju nešto što vam je do sada bilo u magli ili skriveno. Iako će vam povremeno biti naporno, ipak ćete iz dana u dan biti sve više ponosni i na sebe i na svoje rezultate. Mogućnost prijedloga za saradnju koja se vezuje za strance ili inostranstvo.

Ljubav. S jedne strane, jako vam prija što je partner opušteniji i raspoloženiji nego inače, a s druge ne možete da se suzdržite, a da se povremeno ne upitate zbog čega je voljena osoba drugačija nego u prethodnom periodu?

Sumnja i ljubomora mogu povremeno okupirati vaše misli, ali ne bi se reklo da trenutno imate pravog razloga za brigu.

Slobodni, ima ovdje zanimljivih situacija. Preko društvenih mreža se baš fino „kuckate“ sa jednom osobom, koja vjerovatno ne živi u vašem gradu, a neki od vas mogu i preko segmenata prijatelja i posla ostvariti interesantne kontakte. Neko vas može jako zaintrigirati.

Zdravlje. Manje probavne tegobe. Mogućnost virusnih infekcija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info