Lav: Sedmični horoskop za period od 04.11.2019. do 10.11.2019.

0

Posao. Što se obaveza tiče, ovo će biti zahtjevna sedmica za vas. No, negdje će vam i prijati da negativnosti i pritisak koje osjećate sada izbacite kroz posao. Doduše, može biti par neprijatnih situacija sa kolegama, ali će se to brzo vratiti u normalu.

Vi ste u ovom periodu vrlo uporni i riješeni da neke stvari riješite onako kako vama odgovara, ali ćete nailaziti na otpor onih koji su oko vas. Nisu oni trenutno sposobni ni da prate vaš tempo niti da na pravi način razumiju ideje koje sada pokušavate da razvijete.

Ljubav. Ono što je sada najneophodnije, kada su vaše emotivne relacije u pitanju, jeste da vi i partner progovorite o nekim situacijama, pokrenete pitanja koja odavno „vrebaju“, a koja izbjegavate.

Da biste nastavili dalje, kvalitetno i dobro, potrebno je da riješite nešto u temelju vašeg odnosa što je trulo, da „rasvijetlite mrak“. Sve dok to ne uradite, klackaćete. Čas biti dobro, čas se povlačiti, čas se voljeti, čas se svađati.

Slobodni, neko će vam ušetati u život. Javiće se neka fina osjećanja, želja za komunikacijom u kojoj ćete i vi i druga strana uživati. Ništa se specijalno neće dogoditi sada, ali čekamo razvoj situacije.

Zdravlje. Problemi sa kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info