Jarac: Sedmični horoskop za period od 04.11.2019. do 10.11.2019.

0

Posao. Manji problemi sa ljudima u poslovnom okruženju. Doći će do sukoba mišljenja, pogotovo ako su autoriteti u pitanju. Razlog mogu biti neke informacije koje dolaze do vas ili papirološka pitanja. Ovo će samo dodatno kao podstrek djelovati na vas i na sve ono što planirate.

A toga je dosta i jako ste brzo momentu pokretanja i aktiviranja. Koliko god sada izgledalo daleko ostvarenje vaših ciljeva, ono je bliže nego što mislite. Već u ovoj sedmici će se aktivirati prvi pokazatelji.

Ljubav. Trudite se da ispunite partnerove želje i potrebe. U nekim stvarima kasnite ili se dajete premalo, ali vaš trud je ipak vidljiv i to druga strana razumije.

Mnogo se mora poraditi na komunikaciji, jer ona i dalje nije kvalitetna i vrlo često se ili povlačite u ćutanje ili pak dolazi do napetih i nervoznih momenata. Čekaju vas tokom ove sedmice neke vrlo bitne, zajedničke odluke. Morate o njima razgovarati.

Slobodni, sve se sada oko vas i u vama samo oko prošlosti vrti. I to je skroz u redu – potrebno je vidjeti da li nešto vrijedi da se ponovo uloži snaga i energija u to ili treba sačekati bolju priliku.

Zdravlje. Problemi sa lumbalnim dijelom kičme ili koljenima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info