Djevica: Sedmični horoskop za period od 04.11.2019. do 10.11.2019.

0

Posao. Što ste vi mentalno i fizički više u pokretu, više će se otvarati i povoljnosti za vas. Što više tražite, više će vas tražiti. Završavaćete, rješavaćete, ali ćete u isto vrijeme otvarati i nove mogućnosti, stvarati nove kontakte i poslovne konekcije koji će tek u narednom periodu pokazati od kolike su važnosti za vas.

Sedmica je dobra za sve. Ukoliko vas nešto interesujte – istražujte, otkrivajte. Jer, saznaćete informacije koje su vam veoma bitne i koje će vam biti putokaz za dalje akcije.

Ljubav. Konstantno ste napeti, što će posebno biti izraženo u prvom dijelu sedmice. Mnoge situacije vas muče, ali se trudite da se to ne odrazi na odnos sa voljenom osobom. I uglavnom uspijevate u tome.

Može biti par situacija u kojima nećete moći da prikrijete napetost, ali će partner imati razumijevanja za vas, jer zna kroz šta prolazite.

Slobodni, malo ćete evocirati uspomene, malo će vas spopadati oni iz prošlosti, malo ćete komunicirati sa novim i interesantnim osobama. Biće vam fino, uglavnom.

Zdravlje. Problemi sa osjetljivošću na vremenske prilike. Mogućnost za jaču prehladu ili virusnu infekciju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info