Blizanci: Sedmični horoskop za period od 04.11.2019. do 10.11.2019.

0

Posao. Iako to možda u početnoj fazi baš i neće izgledati tako, retrogradnost vašeg vladara će vam donijeti mnogo toga pozitivnog, ne samo u ovoj sedmici već i u narednom periodu.

Ne samo da ćete se vratiti na neke stare, kvalitetne priče i ideje koje ste možda odbacili (ili niste mogli da ih sprovedete), nego ćete vrlo uspješno završiti sve ono što vas je opterećivalo i oduzimalo vam energiju. A da ne govorimo o tome da se već od ove sedmice otvaraju prve mogućnosti za nove povoljnosti u poslovnom sektoru!

Ljubav. Iako vam ovih dana ništa ne ide kako ste vi planirali i trošite energiju više nego inače, ipak negdje uspijevate da pronađete i snagu i volju da provedete sa partnerom što više vremena.

Jednostavno, energija druge strane vam sada prija i čini da problemi svakodnevnice odlaze u drugi plan. Prepustite se i dozvolite da vas ova lijepa energija nosi.

Slobodni, Venera i Jupiter u vašem polju partnerstava privlače nove osobe i ljubav u vaš život. Iako vaš vladar ide retrogradnim hodom i vama je pogled još uvek uperen ka prošlosti, primijetićete nečije interesovanje za vas, a i vi ćete odreagovati…

Zdravlje. Prilično ste osjetljivi i krhki. Problemi sa probavom, uro-genitalnim traktom, imunitetom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info