Bik: Sedmični horoskop za period od 04.11.2019. do 10.11.2019.

0

Posao. Rješavanje problema na dnevnoj bazi kao da je postalo vaše osnovno zaduženje. Non stop ispravljate krive Drine, non stop pokušavate da smirujete strasti ili da objašnjavate onima kojima je objasniti teško.

Jeste da vas ovo pomalo crpi i oduzima vam i vrijeme i energiju, ali vjerujte – sve ćete vi to lijepo naplatiti. Mogući su nesporazumi i sitni problemi sa saradnicima, klijentima, nadređenima. Povremeno će vam se činiti da različitim jezicima govorite. No, sve ovo vi rješavate brzo i na pravi način.

Ljubav. Partner vas nekim svojim postupcima nervira, a vi pokušavate da ne obraćate pažnju na to, da iskulirate ili da se okrenete drugim stvarima. Još ako krene nešto da ljubomoriše, slika će biti kompletna. U potpunosti ćete se okrenuti svojim prioritetima ili prijateljima, a njega pustiti da „rashladi glavu“.

Takođe, u ovoj sedmici neki od vas mogu dobiti objašnjenje za ponašanje partnera iz prethodnog perioda. Stvari će vam možda biti jasnije, ali to ne znači da ćete biti manje ljuti.

Slobodni, emotivna prošlost i ljudi, koje ste nekada znali, sve češće će se pojavljivati, zvani ili nezvani.

Zdravlje. Moguća jača virusna infekcija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info