Šta obući sutra: 02.11.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Prvi dan vikenda sigurno je i vrijeme kada obavljate mnogobrojne stvari koje niste stigle u toku sedmice, bez obzira da li je riječ o odlasku u kupovinu, opuštenoj kafi sa prijateljicama ili nekoj sasvim trećoj stvari. Kako biste se osjećale veoma ugodno, to možete postići na više načina, a sljedeća kombinacija svakako je jedna od najjednostavnijih koja je idealna za subotnji dan.

Farmerice su komad garderobe koji je uvijek popularan i one ne poznaju sezone i starosne granice. Nosimo ih jednako i ljeti i zimi, bilo da je toplo ili hladno, a veoma su čest izbor žena svih generacija. Ono što je najbolje jeste to što ih možete dobro iskombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe. Sutra to možete uraditi na način da ih kombinujete sa majicom i džemperom.

Potpuno opuštenom i modernom stajlingu mogu doprinijeti i iscijepane farmerice, ali neka vam bude na umu da je vani hladno pa je možda najbolje birati model koji je tek malo iscijepan, recimo samo na jednom mjestu. Čizme do koljena odlično će se uklopiti sa farmericama, a sada svakako i počinje njihova sezona.

Na kraju, kombinaciju završite tako što ćete obući baloner, kaput ili toplu jaknu. Od asesoara dodajte privlačni šal, bilo da se radi o klasičnom ili predimenzioniranom modelu i torbu. Ako imate više obaveza i potrebno vam je više stvari, strukturisana torba srednje veličine idealna je opcija.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info