Šta obući sutra: 01.11.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Bez obzira na sezonu, suknja je komad garderobe koji veoma rado nosimo. Svestrana, praktična i privlačna, postoji tako mnogo modela ovog vanvremenskog ženstvenog klasika, a koje možete nositi u mnogobrojnim prilikama. Upravo je ovo komad garderobe koji preporučujemo za sutra.

Suknja sa visokim strukom idealna je za dame sa oblinama, ali i za nešto niže dame. Ona vam može pomoći da na veoma jednostavan način definišete svoju figuru, prikrijete određene nedostatke na tijelu, postignete figuru pješčanog sata (što je ujedno najprivlačnija figura ljudskom oku) te generalno dodate par centimetara vašoj silueti.

Mini suknju sa visokim strukom sutra kombinujte sa bluzom ili košuljom te obavezno dodajte popularne čizme preko koljena. Ovo je stilski veoma praktična i moderna kombinacija, a ukoliko pak naginjete ka nešto dužoj suknji, onda joj možete dodati gležnjerice ili čizme do koljena (naravno, sve u zavisnosti od same dužine suknje).

Kako biste ovaj stajling upotpunile te da vam ujedno bude veoma udobno i tokom prohladnog jutra, ali i tokom cijelog dana, pobrinuće se kaput.

Što se tiče samih boja predloženih komada garderobe, sa kombinacijom neutralnih i zemljanih tonova sigurno nećete pogriješiti, jer su veoma topli i privlačni. Na kraju možete dodati i predimenzionirani karirani šal koji će ovaj stajling učiniti još upečatljivijim, a vama pružiti neophodnu zaštitu od prohladnog vremena.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info