Šta obući sutra: 31.10.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Suknja je komad garderobe koji možete nositi tokom cijele godine, bez obzira na sezonu. Ona je veoma ženstvena i privlačna, a upravo i jeste sastavni dio kombinacije koji vam predlažemo za sutra.

Naravno, kada je riječ o suknjama i hladnim jesenjim danima, bitno je da birate modele koji su skrojeni od nešto toplijih materijala. Ovdje postoji više opcija, a jedna od njih je i suknja olovka kroja sa visokim strukom. Odlična je u svim prilikama, a možete je bez problema uvrstiti i u svoj poslovni stajling. Kako bi to bilo što “poslovnije”, birajte teget suknju sa tankim vertikalnim linijama, a koja će stvoriti utisak kao da se radi o odijelu.

Dakle, tanke pruge odličan su dezen, a nećete pogriješiti ni ako ih kombinujete sa nešto debljim prugama. Jeste da je ovaj dezen najpopularniji tokom ljetnje sezone, ali ga bez problema možete uvrstiti u svoj stajling i tokom drugih sezona. Suknju kombinujte sa košuljom na pruge te, po potrebi, dodajte kardigan, džemper ili prsluk od vještačkog krzna.

Da bi vam bilo što ugodnije, kombinaciji dodajte klasični kaput – najbolje bi bilo da on bude iste dužine kao suknja ili malo duži. To može biti i model koji je obogaćen krznom, jer će samo doprinijeti modernijem stajlingu. Kombinaciju zavrišite tako što ćete dodati čizme (model do koljena je savršena opcija) i nemojte zaboraviti i čarape. Naravno, umjesto kaputa možete dodati i malo dužu i topliju jaknju, a ispod nje kardigan – slojeviti način oblačenja definitivno je veoma poželjan tokom hladnijih dana.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info