Šta obući sutra: 30.10.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Komadi garderobe u neutralnim nijansama uvijek su dobra opcija, a upravo oni i jesu sastavni dio kombinacije koju vam predlažemo za sutra.

Najjednostaviji način da neutralne boje sutra uvrstite u svoj stajling jeste da birate tamne farmerice i tamni džemper. To mogu biti teget, tamno zelene, smeđe (sve su to neutralne nijanse), ali mi biramo crne. Crne farmerice i crne pantalone komad su garderobe koji bi svaka žena trebalo da ima, jer su veoma praktične i funkcionalne, a sutra ih kombinujte sa crnim džemperom koji ima rol kragnu.

Džemper sa rol kragnom veoma je poželjan tokom hladnih dana (upravo jedan takav nas očekuje sutra), a ispod džempera obucite majicu koja, takođe, može biti u neutralnim bojama. Kombinaciji dodajte čizme preko koljena – pomoći će vam da vam bude dovoljno toplo, a veoma su moderne i popularne. Naravno, sive ili bež odlično će se uklopiti u ovaj stajling.

Kombinaciju završite tako što ćete dodati i kaput u neutralnim nijansama, a bilo bi dobro da on bude nešto svjetliji, jer će na taj način “otvoriti” kombinaciju. Boja kamilje dlake, bež ili boja slonove kosti nijanse su kaputa koje se savršeno uklapaju sa ostatkom ove kombinacije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info