H&M: 3 najpopularnija trenda za hladne jesenje dane

0

Hladni jesenji dani su pred nama, ali to ne znači da nećemo izgledati moderno i trendi. Kako biste u tome uspjele, pobrinuo se najpopularniji švedski modni brend, H&M, a sljedeća tri komada garderobe najpopularniji su trendovi za hladne jesenje dane.

Haljina dugih rukava


Tokom jesenje sezone, bilo da su u pitanju topliji ili hladniji dani, sigurno nećemo odustati od najženstvenijeg komada garderobe (čitajte: haljine). Veoma rado je nosimo u svim prilikama, a kada su u pitanju hladniji jesenji dani, biraćemo haljinu dugih rukava.

Kako je karirani dezen najpopularniji tokom jesenje sezone, tako se i H&M pobrinuo da izgledamo veoma moderno pa je karirana haljina dugih rukava trend koji veoma lako možete uvrstiti u svoj svakodnevni stajling. Imajući u vidu kako je riječ o veoma raskošnom dezenu, nema potrebe za pretjeranim stilizovanjem, a haljinu dugih rukava možete kombinovati sa čizmama ili gležnjericama. Naravno, preko možete dodati kardigan, bomber jaknu, baloner ili čak kaput (sve u zavisnosti od vremenskih prilika vani).

Mekani džemper


Sa hladnim danima vraćamo se toplim komadima garderobe, a džemper je sigurno jedan od njih koje nećemo zaobići. Možete ga kombinovati na mnogobrojne načine, a ako pratite trendove, onda vam je jasno kako su sve nijanse ljubičaste (boja jorgovana, boja ljubičice, intenzivna ljubičasta…) aposlutni hit ove jesenje sezone. Shodno tome, džemper u nekoj od pomenutih nijansi biće pun pogodak tokom hladnih jesenjih dana.

Što se tiče stilova, poznato vam je kako postoje mnogobrojne verzije džempera, a jedan od popularnijih je i ovaj sa balon rukavima. Veoma dobro ga možete iskombinovati sa nešto užim komadima garderobe, a kao što su uske farmerice, suknja olovka kroja i uske pantalone, jer ćete na taj način najbolje stvoriti balans između gornjeg i donjeg dijela tijela, a ujedno ćete izgledati veoma moderno.

Kaput ravnog kroja


Možda ćete pomisliti kako je malo rano za kapute, ali jesenji dani mogu biti jednako hladni kao da je u pitanju zimska sezona. Imajući to u vidu, kaput je definitivno komad garderobe koji vrijedi imati i sigurno je jedna od najboljih investicija – nosićete ga više sezona, a pomoći će vam da vam bude dovoljno toplo i ugodno.

Kada je riječ o kaputima, jasno vam je kako i ovdje postoji više modela, a vi ćete sigurno birati one koji najbolje odgovaraju vašim modnim preferencijama. Međutim, s kaputom ravnog kroja nikada ne možete pogriješiti, jer ga tako dobro možete dodati bilo kojem stajlingu. Što se tiče boja, jedna od privlačnijih i idealnijih za kombinovanje je topla nijansa svijetlo smeđe – neutralna boja koja se veoma dobro kombinuje sa svim drugim bojama, a može vam pomoći i da dobijete skupocjen stajling.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info