Večeras: Mlad Mjesec u znaku Škorpije i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

Ovaj mladi Mjesec se dešava na četvrtom stepenu Škorpije pa će ga najviše osjetiti kardinalni znaci koji imaju neke planete na tom stepenu. Sada je pravi trenutak za planiranje i postavljanje ciljeva, posebno ako treba nešto da se skroz transformiše i pokrene nova akcija.

Kako je ovaj Mjesec i Sunce u opoziciji sa Uranom iz Bika, mogle bi se dešavati iznenadne promjene na polju finansija na cijeloj planeti – razna čuda su moguća sa ovim aspektima. Simbolika ovog Mjeseca su transformacija, strahovi, traume, energija i još mnogo pozitivnih stvari pa, ako vam je aspektovan negativno, onda to i očekujte ili se transformišite i ostavite lošu prošlost iza sebe.

U aspektu sa Uranom potrebno je da se obuzda impulsivnost, nemar, kontradiktorna narav i napetost. Sada se ne vrijedi opirati promjenama, jer se one jednostavno dešavaju pa ih treba prihvatiti i krenuti novim životnim tokom.

Evo šta ovaj mladi Mjesec donosi svakom horoskopskom znaku.

Ovan


Vama je još uvijek Mars u vašem polju ugovora i partnerskih odnosa pa je još potrebna podrška partnera. Mnogi Ovnovi sada rade na svom duhovnom putu, dok će pojedini htjeti da odustanu od svega, jer im je dosta napora i borbe. Pojedini Ovnovi mogu imati neke iznenadne transformacije, a zbog kojih se ne trebate brinuti i opirati – budite fleksibilni.

Bik


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u polju parnera, kako poslovnih tako i u ljubavi, uz još tri planete – Sunce , Veneru i Merkur – pa će biti dosta pregovora i dogovora. Svi vi koji osjetite da nemate podršku partnera, zapitajte zašto je to tako – možda treba nešto da mijenjate i transformišete. Pojedini Bikovi će sada izaći u javnost i postati svjesni da se mnogo daju i da treba da pronađu novi pristup.

Blizanci


Kod vas se ovaj mladi Mjesec, kao i sve druge planete u Škorpiji, nalaze u vašem polju zdravlja, posla, svakodnevnice. Mnogi Blizanci sada kreću sa novim načinom ishrane i razrade detalja, kada je posao u pitanju. Sve se treba pokrenuti i mnogi Blizanci trebaju izanalizirati svoje različitosti sa partnerom pa poradite i na tome.

Rak


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u vašem polju ljubavi, djece, sporta, poklona. Mnogi Rakovi sada mogu čeznuti za novim ljubavima, romantikom i jakom željom da se ispoljavate kada su emocije u pitanju. Otvarate svoje srce i pitate se da li radite stvari koje vas čine srećnima. Porodični odnosi su vrlo naglašeni pa, svi vi koji želite porodicu, sada možete da iznenada sklopite brak dok pojedine osobe mogu i da se raziđu.

Lav


Kod vas su sva dešavanja usmjerena na porodicu, dom i rodbinske odnose. Sada je vrijeme da se osjetite sigurnima i da razvijate unutrašnji osjećaj i da slušate svoju intuiciju. Mnoga pitanja se mogu sada postavljati o vašim korijenima, dok će ranjivost biti izražena. Odličan je period da se uradi dugoročna reorganizacija i da se uredi kućno okruženje. Kod pojedinih osoba mogu biti neki nesporazumi i promjena planova.

Djevica


Kod vas se sve dešava u polju komunikacije, učenja i svih kontakata. Mnoge Djevice sada mogu početii da uče nešto novo ili da brinu o nečemu. Odlično vam je sada zapažanje u okolini gdje se nalazite. Pojedine Djevice sada imaju sreće sa testiranjima ili popunjavanjem nekih papira, porukama, mejlovima i drugim načinima komunikacije. Štagod da se desi negativno, ne reagujte ishitreno i impulsivno.

Vaga


Kod vas se sve dešava u vašem drugom polju finansija, a gdje se sve dešava u vašu korist. Mnoge Vage će usmjeravati svoja čula na više ciljeve, a što će im dati pravo zadovoljstvo. Stvaraju se uslovi za veću zaradu i otvaraju vam se mogućnosti za ovozemaljska uživanja pa – uživajte.

Škorpija


Vas će ovaj mladi Mjesec, uz ostale tranzitne planete, pokrenuti da se izrazite u nekom novom izdanju pa razmislite kakav utisak ostavljate na druge ljude. Mnoge Škorpije bi trebalo da porade na svojoj komunikaciji, da ne ostavljaju utisak hladnoće i rezervisanosti.

Strijelac


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u polju psihe, duhovnosti, tajni pa biste mogli da pokrenete potrebu da ispoljite empatiju prema drugima. Pojedini Strijelci mogu osjećati potrebu da se izoluju i povuku da napune baterije i sami sa sobom pronađu duševni mir. Neki poslovi vas mogu učiniti nestabilnima pa se ne opterećujte već napravite mali predah.

Jarac


Kod vas se ovaj mladi Mjesec dešava u polju uspostavljanja kontakata, druženja sa prijateljima, planiranja i grupnih aktivnosti. Sada je vrijeme da steknete sigurnost kroz druge i da skrenete pažnju sa sebe na druge. Pojedini Jarčevi mogu doživjeti neko iznenadno dešavanje na emotivnom planu. Glavna preokupacija je poslovni plan, što je za vas jako bitno.

Vodolija


Kod vas je aktivno polje vaše karijere u društvu. Sada ste jako osjetljivi i ranjivi, kada je vaš uspjeh u pitanju. Sada možete oživjeti vašu poslovnu karijeru ili započeti nešto novo. Bitno je da poradite na tome kakav utisak ostavljate na poslovne partnere. Mnoge Vodolije mogu imati i neka dešavanja na polju porodice.

Ribe


Ribe mogu imati neka nova dešavanja kada je učenje u pitanju. Vaša duša sada može biti i nezadovoljna nekim dešavanjima. Pojedine Ribe sada mogu maštati i da se osjećaju produhovljeno kroz neke nove poglede na život. Vjera i nada su vaš najbolji vodič kroz život. Pojedine osobe mogu da, za vrijeme ovog mladog Mjeseca, uđu u razne avanture.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info