Šta obući sutra: 29.10.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Hladniji dani idealno su vrijeme za mnogobrojne popularne komade garderobe, a jedan od njih, koji vam predlažemo za kombinaciju koju možete nositi sutra, su kožne helanke. One su veoma moderne i popularne, više su nego poželjne tokom hladnijih dana, a najbolje od svega je to što ih možete nositi u svim prilikama. Neodoljivo podsjećaju na kožne pantalone pa ih upravo ta činjenica i čini tako funkcionalnim i praktičnim komadom garderobe.

Kada je riječ o ovom modelu helanki, ipak je bitno da ne zaboravite kako se i dalje radi o helankama pa je iz tog razloga potrebno da gornji dio kombinacije bude nešto duži. To sutra možete postići na prilično jednostavan način tako što ćete helankama dodati duži džemper.

Ukoliko džemper ima visoku ili rol kragnu, tim i bolje, jer će vam pružiti dodatnu zaštitu od hladnoće. Ako je to slučaj, najbolje je da ispod džempera obučete majicu. S druge strane, ako je riječ o nekom drugom modelu (bitno je samo da je duži), nema greške ako dodate košulju.

Helanke, po svojoj strukturi, komad su garderobe uz tijelo pa je to i jedan od razloga zbog kojih ih možete kombinovati sa raznim modelima obuće. Ipak, kako će sutra biti prilično hladno u odnosu na protekle dane, najbolje je da birate čizme preko koljena. Zaista ih je teško izbjeći, jer su veoma popularne, ali i veoma praktične i funkcionalne, posebno kada su u pitanju hladni dani.

Na kraju, da biste ovu kombinaciju završile na najbolji mogući način, dodajte kaput ili dužu, topliju jaknu. Pomenuti komadi garderobe samo će pridonijeti ugodnom osjećaju kako budete obavljale svakodnevne obaveze tokom hladnog dana, a fantastično se uklapaju sa ostatkom kombinacije.

Ukoliko je riječ o kaputu koji je otvoreniji u gornjem dijelu, a birate džemper bez rol kragne, predimenzionirani šal će vam baš dobro doći i biće šlag na tortu. Ukoliko ostatak kombinacije nije dezeniran, birajte karirani predimenzionirani šal – veoma lako će osvježiti cjelokupni stajling i kombinaciju učiniti upečatljivijom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info