Prijavite se na m:tel takmičenje za srednjoškolce

0

Okupi tim i „Lansiraj svoju ideju“, osvoji vrijedne nagrade i otputuj na svjetsku IT konferenciju.

Treću godinu zaredom, kompanija m:tel je pokrenula takmičenje u izradi mobilnih aplikacija u Android™ OS-u ili iOS-u za mobilni telefon ili tablet, a koji se odnosi na srednjoškolce iz cijele BiH. 

Prva faza ovog takmičenja podrazumijeva okupljanje timova sa najviše tri člana iz iste škole, te slanje ideja za mobilnu aplikaciju na adresu [email protected], a koja traje do 22. novembra ove godine. 

Nakon slanja ideje, slijedi faza izrade aplikacija koje se m:tel-u šalju do 17. januara 2020. godine, te državno takmičenje i izbor najboljih do pet aplikacija u BiH.

Osim državnog, App takmičenje ima i regionalni karakter jer se, zahvaljujući regionalnom poslovanju Telekom Srbija Grupe, čiji je dio i kompanija m:tel, istovremeno organizuje i u Srbiji i u Crnoj Gori, pa će i ove godine pobjednici na bh. državnom takmičenju biti u prilici da se takmiče regionalno sa svojim vršnjacima iz Srbije i Crne Gore. 

Promocija znanja, druženje sa vršnjacima iz regije, ali i bogate nagrade, kao i studijsko putovanje na neku od evropskih stručnih IT konferencija, dobri su razlozi da se uključite u ovo takmičenje! Čekamo vas!

Informacije o takmičenju, Opšte uslove, listu škola učesnica, te formular za prijavu možete pronaći na zvaničnoj internet adresi kompanije.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info