Vodolija: Sedmični horoskop za period od 28.10.2019. do 03.11.2019.

0

Posao. Mlad Mjesec u vašem polju karijere otvara vrata novim poslovnim poduhvatima, projektima ili saradnjama. Pogotovo ako ste o nekima od njih jako razmišljali u prethodnom periodu ili već povlačili poteze, angažovali se.

Moguće je da je u pitanju i privatni posao ili nešto što ćete obavljati u okviru doma. U svakom slučaju, pripreme su pri kraju, još je ostalo završiti neke papirološke zavrzlame – tu slobodno računajte da će vam trebati više vremena i truda nego što ste planirali.

Ljubav. Izbjegavate neka pitanja, jer se bojite odgovora i ishoda razgovora sa voljenom osobom. Zato se dajete samo djelimično, površno veselo i optimistično, a tjeskobu nosite u sebi.

Potpuno bez razloga, vjerujte – morate savladati te strahove i unutrašnje blokade i reći ono što vam je na pameti. Rezultat će biti bolji nego što očekujete.

Slobodni, slijedi vam jedno novo poznanstvo, ali i obnova komunikacije sa nekim sa kim ste u prethodnom periodu često bili u kontaktu. I jedno i drugo će vam prijati, ali zasad se ne može reći da imate otvorene prilike za ulazak u konkretnu ljubavnu priču.

Zdravlje. Osjetljivost grla i pluća.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info