Vaga: Sedmični horoskop za period od 28.10.2019. do 03.11.2019.

0

Posao. Iako vam to tako ne izgleda, najveće prepreke ste preskočili i u ovoj sedmici ćete riješiti i ono što vam je do sada predstavljalo najveći problem ili vas najviše sputavalo i kočilo. Kada izađete iz ove sedmice, shvatićete koliko ste lakši, rasterećeniji i sa koliko novog entuzijazma koračate poslovnim putevima.

Sve ono novo što planirate sada je već ušlo u fazu u kojoj se početak očekuje svakog momenta. Možda se on neće dogoditi baš ove sedmice, ali u skorijem vremenskom periodu – svakako!

Ljubav. Voljena osoba vas pomalo zapostavlja, jer je okrenuta svojim ciljevima i prioritetima, ali to vam negdje i odgovara. Još uvijek ste vi u fazi u kojoj se osjećate zasićeno, izduvano, preumorno i ne možete da pružite mnogo voljenoj osobi.

Lično vaše raspoloženje kreće nabolje od vikenda – kao da ostavljate neku veliku težinu iza sebe i otvarate se za sve životne radosti. Bićete vi dobro. A i odnos sa partnerom će se uskoro jako promijeniti nabolje…

Slobodni, ulazak vaše vladarke Venere u polje pokreta, kontakata, komunikacije, od vikenda otvara nove i nove mogućnosti da se dobro provedete i upoznate nove osobe.

Zdravlje. Dobro ste. Problemi sa leđima polako ostaju iza vas.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info