Strijelac: Sedmični horoskop za period od 28.10.2019. do 03.11.2019.

0

Posao. Dobre su šanse da do vas u ovoj sedmici stignu ponude ili informacije o nečem novom po pitanju posla. Vidljiva je vaša neodlučnost i nesigurnost – ukoliko se lomite, potražite savjet od strane prijatelja ili osoba kojima vjerujete.

Moguće je da se ove informacije ili ponuda vezuju i za nešto iz prošlosti, što ste ranije jako priželjkivali, ali od čega ste već davnih dana odustali. Shvatite ovo kao ponovljenu priliku – ne može uvijek kad mi hoćemo, nego onda kada je vrijeme. A vrijeme jeste baš sada.

Ljubav. Dobijate priliku da u ovoj sedmici riješite neka pitanja sa partnerom o kojima već duže oboje izbjegavate razgovor. Iskoristite je – ovo može donijeti spuštanje tenzije koja je u vašem odnosu prisutna.

Ukoliko ste od onih koji imaju tajnu emotivnu priču – više opreza je potrebno, jer stvari mogu neočekivano izmaći kontroli i izaći na dnevni red.

Slobodni, ulazak Venere u vaše polje ličnosti pojačava vašu potrebu za ljubavlju, a istovremeno i otvara prilike da vam se ona i dogodi. Privlačićete ovih dana jako nove ljude u svoj život. Ali u mislima će vam i dalje stajati prošlost, zapečaćena.

Zdravlje. Problemi sa krvnim sudovima starijim Strijelcima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info