Škorpija: Sedmični horoskop za period od 28.10.2019. do 03.11.2019.

0

Posao. Mlad Mjesec je u vašem znaku. Vrijeme je za nov početak, vrijeme je za odluke i to one prave. Do sada ste se lomili, oklijevali, bili nesigurni, kalkulisali. Vagali i odmjeravali. Sada je sa time i zvanično završeno.

Od ulaska u novembar vi okrećete novi list. Još uvijek mnogo toga držite u sebi, planirate i radite da niko ne vidi. Regulišite sve zaostale obaveze, sve ono što niste u prethodnom periodu stigli da obavite, da vam ne bi predstavljalo prepreku na vašem novom putu.

Ljubav. Nešto čekate, a znate da dolazi. Još uvijek ne možete da definišete svoja osjećanja po ovom pitanju – čas se radujete, čas se pribojavate.

Partner je tu, uz vas, da vam da podršku. I to je sada jedino bitno. Ukoliko se ovo „čekanje“ vezuje za nešto u vašem odnosu – ne brinite, sve će to biti kako treba. Ove sedmice vam dolaze pozitivna iznenađenja – prepustite im se, ne ujedaju.

Slobodni, ljubav vas traži i pronaći će vas, čekali je ili se skrivali od nje. Trenutno ste u fazi da više gledate u prošlost nego ispred sebe. Ta prošlost je dobra po vas po pitanju iskustva, ali ne znači da vam je ona namijenjena ponovo…

Zdravlje. Ne prija vam vrijeme, osjećate se i dalje malaksalo i istrošeno. Biće bolje, uskoro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info