Ribe: Sedmični horoskop za period od 28.10.2019. do 03.11.2019.

0

Posao. Pored Jupitera, u vaše polje karijere od drugog dijela sedmice ulazi i Venera. Promjene koje želite i očekujete sada su više nego izvjesne i vijesti o njima, kao i konkretizaciju, dobićete tokom novembra mjeseca.

Generalno gledano, ovo su dani u kojima najveći dio tenzije, koja je bila aktivna u poslovnom okruženju, prolazi i moći ćete lakše i organizovanije da funkcionišete. Hoće vam predstavljati manji problem sva papirološka pitanja, ali ovo je nešto što brzo ide ka rješavanju.

Ljubav. Odnos sa partnerom od ove sedmice može krenuti da se vraća na stare, dobro poznate i utabane staze. Ukoliko je bilo tenzije, ona se smiruje i jenjava u drugom dijelu sedmice i vi ćete ponovo početi da optimistički gledate na vašu vezu.

Moguće je da će se sve ovo pokrenuti nabolje nakon razgovora sa voljenom osobom, a koji bi svakako trebalo da obavite. Bez tenzije, lijepo i slatko – onako kako vi umijete.

Slobodni, interesantna šansa da otpočnete jaču komunikaciju sa osobom koja je zanimljiva, harizmatična, misteriozna. Moguće je da je odranije znate pa makar i iz viđenja.

Zdravlje. Problemi sa urogenitalnim traktom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info