Lav: Sedmični horoskop za period od 28.10.2019. do 03.11.2019.

0

Posao. Ide sporo, ali makar ide. Neke situacije, koje su vas kočile i donosile vam stagnaciju, uspjeli ste da riješite, a za ostalo ćete morati da sačekate još malo. Bavite se više svim onim što ste gurnuli pod tepih ili ostavili „za kasnije“ – da ne biste sebe uskoro doveli u situaciju da morate navrat-nanos da jurite i žurite.

Budite odgovorni kada su tekuće obaveze u pitanju i ne tražite lakši način da ih regulišete. Odradite kako treba, sve su to za vas plusevi koji će tek pokazati svoju snagu u narednom periodu.

Ljubav. Prenaglašena impulsivnost većim dijelom ovog perioda. Treba dobro odmjeriti i riječi i akcije sa vaše strane, jer mogu donijeti posljedice po vašu emotivnu priču i odnos sa voljenom osobom.

Sami sebe ubjeđujete da radite prave stvari, ali sve to može biti posljedica vaše povrijeđenosti i neke unutrašnje napetosti sa kojom ne uspijevate da se izborite. Ne kopajte po prošlosti i ne iznosite je na dnevni red.

Slobodni, prave, konkretne prilike u ovom trenutku ne postoje. Ali zato postoji ogromna mogućnost za nova poznanstva koja će tek unijeti dašak svežeg vazduha u vaš emotivni život.

Zdravlje. Osjetljivost, mogućnost jače prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info