Jarac: Sedmični horoskop za period od 28.10.2019. do 03.11.2019.

0

Posao. Nemate razloga da budete nezadovoljni dešavanjima u poslovnom segmentu. Prilike za koje ste smatrali da ste ih propustili, ponovo se aktiviraju i sada možete istinski da ih sagledate i odlučite da li ćete ih prihvatiti ili ne.

Takođe, do vas u ovom periodu mogu doći nove informacije i nove poslovne ponude koje djeluju prilično primamljivo. Razmislite, ali ne odlučujte nabrzinu – sada je mnogo više podržano ono što se vezuje za prošlost ili što je već u pokretanju nego noviteti. Imate veću podršku nego što mislite.

Ljubav. Nekako ste „napola“, ali se trudite koliko je to u vašoj moći da emotivni odnos ne trpi. Partner sa pravom traži da bude ispred svih drugih.

Ovo je dobar period da se dogovorite po bitnim pitanjima ili da pokrenete neku zajedničku aktivnost – bilo da je ona zabavne prirode ili se vezuje za planove oko kuće, porodice. Lakše će vam biti da se dogovorite i usaglasite.

Slobodni, potreba za ljubavlju postaje sve jača. Ukoliko nema „pogodnih“ osoba u vašoj blizini i okruženju, najlakše će vam biti da se okrenete ka prošlosti koja od ove sedmice počinje da vas interesuje sve više i više.

Zdravlje. Mogućnost povređivanja. Riješite zaostalu zdravstvenu problematiku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info