Djevica: Sedmični horoskop za period od 28.10.2019. do 03.11.2019.

0

Posao. Merkur, planeta koja vlada vašim znakom, i zvanično je krenuo retrogradnim hodom u vašem polju pokreta, dogovora, komunikacije, informacija, kraćih puteva. Pravi je trenutak da se jače bacite na sve ono što ste pokrenuli u prethodnom periodu, ali je dobar momenat i da rješavate sve ono što je zaostalo ili pogrešno odrađeno.

Prijatne vijesti vam stižu u prvom dijelu sedmice – one koje vam daju nadu da ćete brzo uspjeti da riješite nešto oko čega se već sedmicama ili mjesecima angažujete.

Ljubav. Nije loša sedmica pred vama. Ima situacija koje vas nerviraju i opterećuju, ali one se vezuju za druge životne segmente, ne za odnos sa voljenom osobom.

Tu nekako uspijevate da održite dobar kvalitet komunikacije i posvećenost. Da uvijek može bolje – može. Ali ovo je trenutno vaš maksimum.

Slobodni – lijepi susreti, lijepa komunikacija, neke fine nove osobe u vašem životu. Pitanje je samo da li imate dovoljno prostora i vremena da se sada posvetite razvoju nekog odnosa. Isto tako, pitanje je i da li ste spremni za to, pošto vas još uvijek prošlost prilično jako drži svojim okovima…

Zdravlje. Naglašena mogućnost povreda. Budite i u saobraćaju oprezniji. Lakše prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info