Blizanci: Sedmični horoskop za period od 28.10.2019. do 03.11.2019.

0

Posao. Nešto što dugo čekate konačno se pokreće i ide pravcem koji garantuje dobru realizaciju i uspješnost. Mlad Mjesec u vašem polju poslovne svakodnevnice obećava promjene koje su prave za vas, bez obzira na to što je početni momenat komplikovan i spor.

Iskoristite ove dane da na lakši način riješite bilo kakve zaostatke ili papirološke probleme. Dobri dogovori, dobra komunikacija na dnevnoj bazi sa onima sa kojima radite. Promijenite svoj pristup nekim osobama i lakše ćete doći do svojih ciljeva.

Ljubav. Možda se ovih dana osjećate čudno, napeto i možda baš i niste raspoloženi za komunikaciju onako kao što vi umijete, ali se mora priznati da vaš partner nekako uspijeva da pronađe put do vas i da vas odobrovolji.

Druga strana je sada vaša snaga, vaš polet i entuzijazam, jer vas „diže“ i donosi dobro raspoloženje. Ne povlačite se u sebe i u ćutanje, ovo može biti lijepa sedmica, pogotovo za vikend.

Slobodni, nove prilike se otvaraju pred vama, ali sa ulaskom u retrogradnost vašeg vladara Merkura i prošlost postaje posebno značajna u vašem životu. Na koju ćete stranu? Vidjećemo uskoro…

Zdravlje. Imunitet vam nije toliko dobar kao što mislite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info