Bik: Sedmični horoskop za period od 28.10.2019. do 03.11.2019.

0

Posao. Mnogo toga novog se otvara pred vama, što je super, zar ne? Ono što nije super jeste da vi ni sa starim još uvijek niste izašli nakraj pa će ti noviteti sada otići u drugi plan ili će njihovo pokretanje biti komplikovano.

No dobro, to je samo malo prolongiranje, ništa više. Ukoliko je postojao zastoj u poslovnom funkcionisanju, on se u drugom dijelu sedmice rješava i dolazi do poboljšanja. Bivši poslodavac ili poslovni partner vam ponovo može ponuditi neki vid saradnje.

Ljubav. Problemi u komunikaciji su vidljivi sve do vikenda. Ne branimo vašeg partnera, jer se vidi da i on ima debelog udjela u trenutnoj situaciji, ali vi stvarno kao da ne znate šta hoćete.

Čas volite, čas besnite, čas ubjeđujete, čas demonstrativno odlazite. Varnice lete na sve strane, ali bitno je da pred kraj sedmice dolazi do smirenja. Nadajmo da to smirenje ne znači i povlačenje u tišinu…

Slobodni, vi ste i dalje u periodu kada lutate i niste sigurni šta želite. Teret bivših emotivnih veza stoji još uvijek na vašim plećima i kao da vam on ne dozvoljava da prodišete i nastavite dalje. Biće bolje, ubrzo…

Zdravlje. Osjetljivi ste i još uvijek skloni sitnim zdravstvenim tegobama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info