Šta obući sutra: 25.10.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Trendovi su obično stvar trenutka i gotovo pa uvijek su prolazni, ali jedan od njih skoro pa uvijek je popularan i teško da ga nećemo vidjeti u nekom obliku. Tako je i ove jesenje sezone, a jedan od ubjedljivo najpopularnijih trendova je životinjski dezen, bilo da je riječ o komadima garderobe, obući ili asesoarima. Obično smo navikle na dezen leopardove kože, a ove jesenje sezone najpopularniji životinjski dezen je zmijska koža.

Možda vam se ovaj dezen i ne dopada, ali je činjenica da upravo on svaku kombinaciju može podići na jedan viši nivo, trenutno je ultra popularan te, u zavisnosti od komada garderobe na kojem je zastupljen, često ga možete nositi i u svim prilikama. Shodno tome, plisirana suknja (još jedan popularni trend) ukrašena pomenutim dezenom jedan je od komada garderobe koji vam preporučujemo za sutra.

Imajući u vidu kako ćete u kombinaciji imati dezenirani komad garderobe, potrebno je da ostatak kombinacije bude jednobojan odnosno da nije dezeniran, a kako bi sve izgledalo veoma skladno, moderno i upečatljivo. Suknju sa dezenom zmijske kože kombinujte sa bijelom majicom na bretele ili košuljom te preko prebacite duži blejzer koji takođe može biti u nekoj svjetlijoj nijansi – bijela ili možda čak bež, sasvim je svejedno sve dok se držite neutralnog spektra boja.

Na kraju, kombinaciji dodajte klasične salonke boje kože, boje pijeska ili u bilo kojoj toploj neutralnoj nijansi (nema potrebe za gležnjericama, jer nas i sutra očekuje veoma topao dan). Takođe, dodajte i torbu (manju ili veću, sve u zavisnosti od dnevnih potreba), a koja se podudara sa bojom cipela – staro dobro pravilo kombinovanja koje je često poželjno ispoštovati.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info