Šta obući sutra: 24.10.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Kardigan je jedan od najboljih komada garderobe koji možete nositi tokom jesenje sezone. Veoma praktičan i funkcionalan, sasvim lako ga možete dodati raznim komadima garderobe, bilo da je riječ o suknjama, pantalonama ili farmericama. Shodno tome, ovo je jedan od komada garderobe koji preporučujemo za sutra.

S čim kombinovati kardigan? Ukoliko vam je cilj da postignete veoma jednostavnu kombinaciju, onda možete birati klasične tamne farmerice koje ćete kombinovati sa bijelom majicom ili košuljom. Ovo je kombinacija koju možete nositi gotovo u svim prilikama (u nekim slučajevima čak i na posao, ukoliko vam poslovni kodeks oblačenja nije previše strog).

Kombinaciji dodajte najpopularnije jesenje cipele – gležnjerice – i vaša kombinacija gotovo pa je spremna. Nakon što dodate dugi kardigan, koji je veoma poželjan tokom svježijeg jutra, kombinaciju upotpunite i osvježite tako što ćete dodati dezeniranu maramu. Na ovaj način od sasvim obične kombinacije dobićete veoma zanimljiv i privlačan stajling.

Na kraju, u zavisnosti od vremenskih prilika vani, možete dodati i klasični baloner, a u tom slučaju samo je potrebno obratiti pažnju na to da on bude iste dužine kao i kardigan (može i duži, ali nikako kraći).

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info