Šta obući sutra: 23.10.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


S obzirom na to da je druga polovina oktobra, a vrijeme veoma toplo (kao da je kraj avgusta), nema potrebe da se pretrpavate teškim jaknama i sličnim komadima garderobe, jer vam može biti neudobno. Upravo iz tog razloga predlažemo vam sljedeću kombinaciju koju možete nositi sutra.

Pantalone sa visokim strukom uvijek su odlična opcija i to iz više razloga: mogu vam pomoći da na veoma jednostavan način izbalansirate figuru, izgledate više i vitkije, a odlično je što ih možete nositi u svim prilikama.

Sutra ih kombinujte sa kariranom bluzom ili košuljom (karirani dezen je ultra popularan ove jesenje sezone) i teksas jaknom. Na kraju, dodajte malu, ali upečatljivu, torbu koja će vam upotpuniti stajling. Obuća? Klasične salonke jedan su od najboljih izbora u ovoj kombinaciji.

Na kraju, u slučaju nešto svježijeg jutra, ovoj kombinaciji možete dodati baloner ili eventualno kraći, lakši kaput i šal, bilo da se radi o običnom ili predimenzioniranom modelu. Druga stvar koju možete uraditi, a da izbjegnete “jaknu preko jakne”, jeste da kombinaciji dodate kardigan ili vesticu – bićete obučene slojevito, a ujedno će vam biti veoma ugodno i tokom svježijeg jutra.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info