Vaga: Sedmični horoskop za period od 21.10.2019. do 27.10.2019.

0

Posao. Pripadnicima vašeg znaka sada je samo novac na pameti – no koliko god se vi borili i izgarali, izgleda vam kao da vas nešto čvrsto drži zalijepljeno za početnu poziciju. U prevodu – ni makac. Koliko zaradite, isto toliko potrošite i ostajete bez pravih rezultata.

Baš iz ovog razloga, vrlo promjenjivo ćete funkcionisati po pitanju obaveza, poslova, dogovora. Čas ćete jurišati iz sve snage, čas se povlačiti, zastajati, zablokirati se. Ne odustajte ni od čega, jer su ovo momenti kada možete nešto odbaciti na korak ispred cilja.

Ljubav. Pa, nije baš najugodnija sedmica pred vama. Mars iz vašeg znaka biće u tačnom kvadratu sa Saturnom, a vi ćete se osjećati zakočeno, sputano, ograničeno. Tenzija u vama će rasti i, koliko god je budete više kočili, imaćete osjećaj da je ona sve veća i veća.

Tokom prve polovine sedmice i u danima vikenda ta tenzija je najjača pa u ovim momentima, ukoliko to ikako možete, probajte da rashladite glavu ili se bacite na neku žestoku fizičku aktivnost, premiještajte namještaj po kući, radite dok svu ovu negativnu energiju ne izbacite kroz znoj i umor iz sebe…

Slobodni, ulazak u odnos koji se zasniva na strasti je sada više nego moguć, ali pitanje je šta bi vam ova veza donijela na duži rok. Na vama je odluka…

Zdravlje. Problem sa probavom i stomakom, prehlade, reumatski bolovi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info