Ribe: Sedmični horoskop za period od 21.10.2019. do 27.10.2019.

0

Posao. Komplikovana sedmica. Vi funkcionišete kako treba, ali vas drugi ljudi sputavaju, ograničavaju, kvare vam posao. Neki put vam se čini kao da se uopšte ne razumijete i da pričate različitim jezicima.

Trudite se da pomognete, a drugi tu pomoć odbijaju i rade kako oni hoće. Pa neka rade i neka griješe – i sami neka poslije ispravljaju. Niste vi zaduženi da budete dežurni potrčko, savjetodavac, pomoćnik niti mama onima sa kojima radite.

Ljubav. Realno gledano, odnos između vas i osobe koju volite je skroz u redu. E sad, vi najbolje znate kakvi ste – čak i kad je sve dobro, vi ste majstor da pronađete nešto oko čega ćete se nervirati, što ćete preispitivati, oko čega ćete tako slatko zaposliti svoj mozak da će glava početi da vas boli od razmišljanja i sumnji.

Savjet: nemojte to da radite. Poslušajte savjete od strane prijatelja i onih koji vas vole – oni mnogo jasnije i objektivnije sagledavaju vašu ljubavnu situaciju.

Slobodni, interesenata koliko god vam duša ište. Vi se trudite da im nađete manu, ali kod nekih vam to baš i neće uspjeti. Priznajte da ste zaintrigirani, opustite se i uživajte u onome što se dešava.

Zdravlje. Mogućnost prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info