Rak: Sedmični horoskop za period od 21.10.2019. do 27.10.2019.

0

Posao. Kada su emocije u pitanju možda ste slabi i osjetljivi, ali kada pričamo o poslu – e tu je već druga stvar. Tu ste pravi profesionalac, pravi zmaj – ma drugi vam nisu ni do koljena.

Nemojte samo da nosom počnete da previše parate oblake pa da propustite nešto što vam je vrlo važno – da napravite grešku ili se nešto smotate sa papirima – posebno otvorite četvore oči tokom utorka naročito. Tog dana vam ni komunikacija sa saradnicima neće biti baš normalna – kao da pričate različitim jezicima.

Ljubav. Voljeli bismo da se može reći kako je ovo sedmica mira, spokoja i stabilnosti u vašem ljubavnom životu. Međutim, to će biti poprilično teško za izvesti – vaša osjećanja jako osciliraju, nemiri vas svakog časa spopadaju, a sve ono što je nakupljeno danima, mjesecima ili godinama – prijeti da izbije iz vas.

Porodična, bračna, ali i atmosfera u dužim emotivnim vezama dosta je uzavrela i u ovoj sedmici valja balansirati, kako god vi i partner to znali i umjeli.

Slobodni, ovo je sedmica koja je dobra za strast, koja je dobra za provod, koja je dobra da se opustite i da pustite da sve ide tačno tako kako ide. Kad vam se uživa – uživajte, kad vam se luduje – ludujte, kad vam se muva i flertuje – ma radite i to!

Zdravlje. Dobro ste vi, samo malo kanališite tu nervozu. Idite trčite, vježbajte – izbacite lošu energiju iz sebe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info