Ovan: Sedmični horoskop za period od 21.10.2019. do 27.10.2019.

0

Posao. Napeti momenti po pitanju posla i u ovoj sedmici valja biti obazriv. Pritisak na vas je u nekim momentima prevelik i neki od vas se mogu slomiti, pući, prelomiti preko koljena, presjeći kao sjekirom.

Naruku vam ide to što i u najkritičnijim momentima, kada vam već para iz ušiju izlazi, imate sposobnost da i najtežu situaciju šarmom, diplomatskim pristupom i upotrebom razuma preokrenete u svoju korist. Neće ovo biti lagano, ali vi sada imate dovoljno prefriganosti da se iz svega izvučete, nepovrijeđeni.

Ljubav. Vrlo se suzdržavate i pokušavate da iskontrolišete svoje ponašanje i riječi, ali suština je da vas drago vam vaše biće nervira do srži. Pogotovo vas nervira kada počne da vas „ujeda“ i kada vas u mozak bode svojim riječima.

E sad, možda u riječima vašeg partnera ima istine i moguće je da vam sa pravom zamjeri, ali vas izluđuje što ne prestaje nego iznova i iznova nastavlja. Samo se vi tako lijepo kontrolišite i čekajte kraj sedmice – tu već dolazi do smirivanja i rasterećenja i spadanja tog strašnog tereta sa vas…

Slobodni – vrlo zanimljiva dešavanja. Neko vam se primiče polako, ali sigurno i sve više shvatate da ste se upetljali u nešto iz čega će biti teško izaći… A možda nećete ni imati želju da od ovoga pobjegnete…

Zdravlje. Povrede, problemi sa kičmom i zglobovima. Pijesak u mokraćnim kanalima ili u bubrezima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info