Lav: Sedmični horoskop za period od 21.10.2019. do 27.10.2019.

0

Posao. Džabe vi gurate i šutirate vrata koja su ispred vas zatvorena. Sad na silu i na pritisak ništa neće funkcionisati. Ili nađite nekog ko može da vas progura „na mala vrata“ ili se ušećerite pa probajte diplomatski i na finjaka – ovo drugo ne garantuje uspjeh, ali vas ne košta da pokušate…

Sedmica pred vama zaista donosi velike obaveze i moraćete da dobrano zapnete da biste sve ovo priveli kraju kako treba. Pred kraj sedmice ne donosite bitne odluke i ne potpisujte važne ugovore ni papire.

Ljubav. Ukoliko ste potiskivali neriješena pitanja i situacije sa bračnim partnerom ili s nekim s kim ste duže vrijeme u vezi – već od ponedjeljka možete početi polako da se „pušite“ i da se jedva uzdržavate da ne kažete tačno ono što mislite.

Baš taj dan i utorak mogu pokrenuti događaje koji hoće raščistiti vazduh, to nije sporno, ali će usput donijeti i dosta tenzije i svadljivosti u vašim emotivnim relacijama. No, mora kako mora – bolje sada, nego ko zna kada.

Slobodni, osobi koja vam se dopada na vrlo čudan način pokazujete da ste zainteresovani i potpuno je jasno zašto je druga strana zbunjena i ne zna šta da misli. Otkočite se već jednom i uradite stvari onako kako treba – ne može niko da vam čita misli…

Zdravlje. Sklonost povredama, mogućnost jače prehlade, reuma.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info