Jarac: Sedmični horoskop za period od 21.10.2019. do 27.10.2019.

0

Posao. Pokušavaće da vas slome, da vas savladaju, da preokrenu vaše mišljenje i pridobiju vas za sebe. Naravno da neće uspjeti. Svaka vrsta napada, pritiska na vas sada će se samo odbiti. Doduše, u kratkim momentima sve ovo vas može onespokojiti, zablokirati, natjerati vas da se zamislite, ali na svu sreću ništa vas istinski neće zaustaviti.

Znate da ste u pravu, imate jasan cilj pred sobom i ka tom cilju idete nepokolebljivo i bez ikakvih nedoumica. Dobri ljudi, vaši ljudi, drže vas i guraju naprijed…

Ljubav. Ako imate partnera, bilo bi zaista dobro da ga se povremeno sjetite. Čini se da se vaša pažnja trenutno vrti samo oko posla, obaveza, novca, planova, prijatelja, a da voljeno vam biće negdje u pozadini pokušava da skrene vaš pogled na sebe.

Može doći do problema u komunikaciji, čak i do svađe do sredine sedmice, a ako tada ne shvatite da je potrebno da zaista čujete voljenu osobu, vrlo lako se može dogoditi da vam ona okrene leđa, makar nakratko i povuče se u sebe ili u svoje društvo.

Slobodni, jedna komunikacija se lijepo razvija i koliko god da ste vi svjesni da je malo vjerovatno da tu može biti ozbiljne i stabilne ljubavne priče, ipak vas vuče da nastavite i prepustite se…

Zdravlje. Jeste jaki, ali niste nesalomivi. Mogući problemi sa kičmom, koljenima, zglobovima, stomakom…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info