Djevica: Sedmični horoskop za period od 21.10.2019. do 27.10.2019.

0

Posao. Nažalost, sve ono što se vrti oko finansija jako će vas opterećivati tokom ovih dana i samim tim vam odvlačiti pažnju od nekih bitnih obaveza koje morate završiti.

Ne znači da nećete uspjeti jer ste ipak u periodu kada ne dozvoljavate da vam situacija isklizne iz ruku, ali svakako vas očekuje borba i sa samim sobom i sa okolnostima koje će vas sputavati. Dosta kvalitetnih kontakata i komunikacije sa osobama od kojih možete čuti prave stvari i dobiti dobre savjete za dalje.

Ljubav. Sve ono što je vezano za finansije može da vam vrlo neprijatno začini sedmicu. To može biti novac koji vam je potreban za nekretninu, za neko ulaganje, možda za dijete, možda se bavite i razmišljanjima o kreditu. I sad, kakve to veze ima sa vašim ljubavnim životom?

Pa, nažalost ima, jer ćete kroz sve ove petljancije morati da prođete sami, a partner će se elegantno izvući i sve prepustiti vama. Cijela sedmica vam je naporna, a vjerovatno ćete ovu energiju prenijeti i u narednu sedmicu.

Slobodni, s nekim imate jako lijepu komunikaciju i razumijevanje i to vam izuzetno prija. Ako se malo kockice poslože, već u narednoj sedmici mogli biste započeti jednu slatku i strasnu ljubavnu priču.

Zdravlje. Problematična probava, nervoza – vodite računa da se ne povrijedite u brzini.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info