Blizanci: Sedmični horoskop za period od 21.10.2019. do 27.10.2019.

0

Posao. S vaše strane, u ovoj sedmici neće biti grešaka, kada je posao u pitanju. Sve stižete na vrijeme i obavljate na pravi način. Našli ste potrebnu stabilnost, našli ste motiv, a našli ste i pravi način i pravi pristup situacijama, planovima i ljudima koji su vam sada bitni.

Možda još uvijek niste zadovoljni dijelom finansija, jer tu postoje problematične situacije, pregovori i natezanja, kao i problem sa naplatom, ali sve ostalo je uglavnom u redu. Ukoliko želite da izdejstvujete za sebe veću platu, to će u ovoj sedmici ići promjenjivo.

Ljubav. Ovo bi trebalo da bude jedna prilično mirna i, bez velikih oscilacija, sedmica u vašim emotivnim relacijama. Prilično ste se uskladili s partnerom i uglavnom sve funkcioniše kako treba.

Možda se povremeno javi poneka tenzija, prvo ona koja se vezuje za vaše ili partnerove finansije ili pak za poslovni segment, ali vas dvoje kao par ste potpuno u redu. I neka tako ostane i dalje.

Slobodni, komunikacija sa osobom koja vam se dopada je prisutna i dalje, ali u ovoj sedmici ima promjenjivosti i oscilacija u njoj. Ne shvatajte ništa lično, ovo je samo kratkotrajni zastoj, najviše zbog zauzetosti druge strane. Na dobrom ste putu da napravite jednu finu i kvalitetnu ljubavnu priču…

Zdravlje. Prehlade, virusne infekcije, problemi sa zglobovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info