Bik: Sedmični horoskop za period od 21.10.2019. do 27.10.2019.

0

Posao. Pitate se: „Može li više posla i obaveza?“, i dobijate odgovor: „Ma, nema problema – može“! Savjet – sljedeći put nemojte da pitate, uvaliće vam još više posla nego što ga već imate… Mala šala, ali da ćete se naraditi – hoćete.

Ali koliko god posao i obaveze bili naporni i zahtjevni u ovom periodu, vi ste ipak u sebi pronašli i snagu i mir. Da vas neko posmatra sa strane, konstatovao bi da vi to obavljate očas posla, bez ikakvog napora. Naravno da nije tako, ali u ovoj sedmici ne pravite greške, samo prave poteze.

Ljubav. I vi i partner ste već neko vrijeme „na svoju ruku“. Tu ste gdje ste, ne mrdate jedno od drugog, ali se lijepo vidi da non stop postoji neka napetost između vas.

Tokom ove sedmice, najprije u njenom prvom dijelu, može doći do pokretanja neprijatnih pitanja koja se vežu ili za vaš dom i porodicu, ukoliko ste u braku, ili za samu osnovu vašeg odnosa ukoliko ste u vezi. Da može biti prebacivanja i natezanja – može. Da će to dovesti do nekog ozbiljnijeg problema ili odvajanja – teško.

Slobodni, vi kao da se igrate žmurke sa osobom koja vam se dopada. Čas ste tu, čas vas nema. Čas date sve, čas sve uzmete. Čudna vam ova neka taktika, ali izgleda da i te kako djeluje na drugu stranu…

Zdravlje. Bez opuštanja kada je zdravlje u pitanju, jer mali problem može očas posla postati veliki.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info