H&M: 5 modernih komada garderobe koje ćete nositi cijelu jesen

0

Kako biste postigle veoma moderan i upečatljiv stajling te kako bi vam bilo veoma udobno tokom svakog jesenjeg dana, za to se pobrinuo najpopularniji švedski modni brend, H&M, a sljedećih pet komada garderobe idealni su za jesenju sezonu.

Upečatljiva suknja olovka kroja


Često ćete čuti kako za suknju olovka kroja kažu da je najelegantnija suknja na svijetu. I, znate šta? U pravu su! Ovo je model suknje koji odgovara svakoj ženi, a najbolje od svega je to što je možete nositi baš u svim prilikama. Pored toga, ovo je suknja koja savršeno odgovara damama sa oblinama te vam može pomoći i da vizuelno izgledate više.

Kako biste ove jesenje sezone dobile veoma upečatljiv stajling koji odgovara svim prilikama, a koji je ujedno i veoma elegantan, dezenirana suknja olovka kroja odradiće odličan posao. Pored toga, zanimljivi i privlačni dezen dovešće vas u centar pažnje, gdje god se pojavite, a siguran je znak da će vaš stajling biti veoma moderan i upečatljiv.

Nježni kardigan


Jesenja jutra i večeri često su veoma svježi pa su džemperi komad garderobe koji je gotovo pa neophodno uvrstiti u svakodnevni stajling. Za razliku od klasičnih modela džempera, kardigan je praktičnija opcija, jer ga veoma lako možete skinuti tokom dana i nositi preko ruke ili torbe.

Kardigan je i tako odličan komad garderobe za slojeviti stil oblačenja, a nježne, mekane i tople modele možete nositi i umjesto jakne. Ipak, nećete pogriješiti ni ako preko kardigana prebacite baloner (ako je riječ o dužem modelu) ili bomber jaknu (ako birate kraće modele kardigana). Ove jeseni birajte modele koji najbolje odgovaraju vašim modnim preferencijama, a koji su u nekoj od nježnih boja.

Pantalone za sve prilike


Jesenja sezona je i vrijeme kada jednostavno moramo uvrstiti pantalone u svakodnevni stajling. Ove jeseni možete odabrati model koji odgovara skoro svim prilikama, a koji se tako dobro može iskombinovati sa gotovo svim komadima garderobe. Riječ je o cigaret pantalonama koje sa strana imaju linije te neodoljivo podsjećaju na sportske modele pantalona.

I dalje je riječ o veoma elegantnom modelu pantalona (da, cigaret pantalone zapravo i jesu najelegantniji model pantalona), a zahvaljujući pomenutim linijama, možete ih kombinovati čak i sa određenim modelima patika i nositi u neformalnim prilikama. Naravno, odlično se slažu sa klasičnim salonkama, ali nema greške ni ako im dodate baletanke ili određene modele gležnjerica.

Haljina za vitkiji izgled


Bez obzira na sezonu i vremenske prilike vani, haljina je komad garderobe koji uvijek veoma rado nosimo. Shodno tome, nećemo propustiti priliku da je u svoj stajling uvrstimo i ove jeseni, a model koji je veoma moderan i popularan jeste haljina na preklop.

Iako je ovo model haljine koji najbolje odgovara ljetnoj sezoni, bez problema je možete nositi i tokom toplijih jesenjih dana, ali čak i kada je temperatura vani znatno niža. U ovom drugom slučaju, haljinu na preklop možete kombinovati sa gležnjericama ili čizmama, a preko nje dodati baloner ili lagani kaput. I, da još dodamo, ovo je haljina koja takođe odgovara i laska svakoj figuri, a sve iz razloga što njen podesivi struk može učiniti da izgledate vitkije i više.

Mini kaput u popularnoj boji


Jesenji dani mogu biti i hladni, ali ipak je i dalje u pitanju jesen pa su dugi kaputi (koje obično nosimo tokom zime) komad garderobe koji baš i ne moramo nositi tokom jeseni. Tu nam na scenu stupaju kraći modeli kaputa koji su jednako topli, a odlični za prohladne jesenje dane i večeri.

Siva je jedna od najpopularnijih boja ove sezone, veoma dobro se može iskombinovati sa svim drugim bojama (bilo da je riječ o svijetlim ili tamnim) pa nam je kratki kaput u ovoj boji jedan od najboljih izbora za hladne jesenje dane. Dvoredo kopčanje i podesiva kragna svakako su stil koji će pridonijeti modernom izgledu, a kratki kaput možete kombinovati (bukvalno) sa svim drugim komadima garderobe, sve u zavisnosti od toga kakav stajling želite da postignete.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info