Šta obući sutra: 18.10.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Petak je dana kada sebi možemo dozvoliti malo ležerniji i opušteniji stajling pa neka onda tako bude i sutra. Crne farmerice su fantastičan komad garderobe koje bi svaka žena trebalo da ima – mogu vam pomoći da izgledate više i vitkije, a tako su dobre za kombinovanje sa svim drugim komadima garderobe, bez obzira na to da li su dezenirani ili jednobojni.

Kako bi sve bilo u ležernom stilu, za sutra možete odabrati farmerice koje su iscijepane odnosno koje imaju proreze na koljenima. Kombinujte ih sa laganim džemperom te, po potrebi, ujutro možete dodati i neki model jakne – u ovoj konkretnoj kombinaciji odlično će se uklopiti teksas jakna, kožna moto jakna ili pak bomber jakna.

Na kraju, da bi stajling bio što moderniji i urbaniji, dodajte obuću sa životinjskim dezenom. U zavisnosti od vremenskih prilika vani, to mogu biti gležnjerice sa leopardovim uzorkom ili pak klasične salonke ili baletanke, takođe sa leopadovim uzorkom ili dezenom zmijske kože.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info