Šta obući sutra: 16.10.2019.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogle i dale malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Ovaj oktobar je tako lijep mjesec, bar što se tiče vremenskih prilika, a sigurne smo da uživate u svakom danu. Jesen je u punom jeku, okružene smo prekrasnim prirodnim bojama sa svih strana, a i dani su znatno kraći. Međutim, šta obući kada su jutra svježa, a dani veoma topli?

Imamo odgovor i na to pitanje: haljinu! Ona je tako privlačan komad garderobe, da ne propuštamo priliku da je obučemo, a neka tako bude i sutra. Haljina na preklop veoma je popularna tokom ljetnje sezone, ali to ne znači da je ne možete nositi i tokom jeseni. Ova na slici iznad je karakteristična iz razloga što nema pojas već je preklop stvoren pomoću strateški postavljenih dugmadi, a što je čini još upečatljivijom.

Što se tiče boje, siva je apsolutni hit ove jesenje sezone, a odlična je za kombinovanje sa svim bojama pa je i haljina u pomenutoj boji odličan izbor. Još bolja opcija je haljina sa horizontalnim prugama, jer vam može pomoći da izdužite figuru te da vizuelno izgledate vitkije, a ako je riječ o sivim i bijelim linijama, možete je i dalje kombinovati sa mnogobrojnim bojama, mada ćemo preporučiti da to budu boje iz svjetlijeg spektra.

Shodno tome, dodajte bijeli kardigan, koji će vam pomoći da vam bude dovoljno ugodno tokom svježeg oktobarskog jutra (ili večeri), a tokom dana možete ga prebaciti preko ruke ili torbe. Da bude sve što svježije, možete dodati i bijelu obuću, a kako su gležnjerice najveći hit jeseni (kada je riječ o obući), neka upravo one budu završni pečat ove fantastične kombinacije.

Torba? Možete birati bilo koju, ali ako vam je cilj da ovaj stajling bude što svježiji, bijela torba odličan je izbor. Međutim, nema greške ni ako dodate žutu ili crvenu torbu – stajling će biti još upečatljiviji, a vas će primijetiti gdje god se pojavite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info