Vodolija: Sedmični horoskop za period od 14.10.2019. do 20.10.2019.

0

Posao. Od samog početka sedmice slušaćete raznorazne prijedloge i savjete. I sve ćete ih čuti. I ništa nećete uraditi kako vam drugi kažu. Najvjerovatnije je da ćete povlačiti poteze koje niko ne očekuje i kojima se niko ne nada.

Možda ćete i sami sebe uplašiti sopstvenom hrabrošću, odlučnošću i impulsivnošću. Da li će ovi potezi biti dobri? Za vaše strahove ne, ali za vašu budućnost da. Čak iako ne napravite neku promjenu, počećete da radite na nečemu novom, o čemu ćete obavijestiti samo one kojima vjerujete.

Ljubav. Voljena osoba je skroz ok prema vama u ovoj sedmici. No, vaša je pažnja usmjerena na neku drugu stranu – najprije prema poslovnom segmentu, gdje se dešava mnogo toga što vam oduzima vrijeme i donosi nervozu.

Nemate dovoljno prostora za više zajedničkih trenutaka sa partnerom, a i vaša komunikacija u ovoj sedmici može biti „mjestimična“. Nema razloga za neku nervozu i rasprave, osim ako vi to ne potencirate i to ne zbog postupaka voljene osobe, već zbog vaše sopstvene napetosti.

Slobodni, očekujte iznenađenja na emotivnom planu. Komunikacija sa suprotnim polom se u ovoj sedmici dodatno intenzivira i biće zanimljivih momenata sa nekim osobama.

Zdravlje. Glavobolje i problemi sa kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info