Večeras: Pun Mjesec u znaku Ovna i šta to donosi svakom znaku horoskopa

0

Ovaj pun Mesec će biti dosta jak i tražiće od nas da se pokrenemo. Mnoge osobe, koje su rođene u trećoj dekadi ili imaju neke važne planete na 20. stepenu, najviše će osjetiti ovaj pun Mjesec. Mjesec će praviti dosta aspekata pa će biti raznih dešavanja. Pojedine osobe traže nešto što žele, dok neke razmišljaju o tome šta im pripada.

Usljed raznih aspekata, Mjesec nas vodi na jednu stranu da se suočimo sa preprekama i da ih savladamo dok drugi put vodi ka Saturnu i Plutonu iz Jarca i oslobađanju starih i duboko utkanih navika i stavova. Ovaj pun Mjesec veoma je važan, jer mijenja mnoge životne puteve i donosi nam nešto novo što će biti dobro za nas u budućnosti.

Mnoge osobe mogu biti eksplozivne i da lako mijenjaju raspoloženje pa se pokušajte primiriti i ne reagovati burno u nekim situacijama koje vam nisu po volji. Mjesec u Ovnu, da li to bio pun tranzitni ili natalni, uvijek sebe stavlja na prvo mjesto. Um je brilijantan i pronicljiv mada ste skloni izlivu bijesa i nervozi dok mnogi mogu imati i glavobolju, jer je Ovan simbol glave.

Ovaj položaj Mjeseca nije istrajan niti strpljiv i mnoge stvari posmatra i osjeća svojim egom. Svakako da ovaj puni Mjesec može donijeti iznenadne partnerske sukob, kako poslovne tako i u prijateljstvu i ljubavi.

Evo šta mogu očekivati pojedinačni horoskopski znakovi za vrijeme punog Mjeseca.

Ovan


Kod vas se dešava pun Mjesec pa vi možete biti dosta popularni, što bi zadovoljilo vaš ego. Kako Mars tranzitira kroz Vagu i vaše polje partnerstva, trebalo bi da obratite pažnju da ne dođe do ishitrenih ulazaka u vezu, posao ili da ne dođe do konflikta i nesporazuma.

Pojedini Ovnovi, koji su slobodni ili bez posla, sada bi mogli da uđu u vezu ili pronađu posao.

Bik


Kod vas se pun Mjesec dešava u vašem polju psihe i duhovnosti pa bi tu bile usmjerene vaše emocije. Mnogi Bikovi trebaju čuvati zdravlje i redovno se kontrolisati, kada je cijeli mjesec u pitanju.

Za vrijeme punog Mjeseca, Uran iz vašeg znaka će biti u opoziciji sa Venerom i Merkurom iz Škorpije pa možete imati iznenadnih problema sa partnerom, zbog nepredviđenog neugodnog događaja. Moguća je nervoza, nemir i neprilagođavanje.

Blizanci


Kod vas se pun Mjesec dešava u vašoj kući prijatelja, planova, želja, očekivanja, grupa i udruživanja. Mnogi Blizanci sada mogu iznenada da upoznaju nove osobe pa bi trebalo dobro da razmisle i ne donose odluke naprečac.

Jako je naglašena kuća posla pa bi trebalo da razlučite dobro, jer se smjenjuju pozitivni i negativni aspekti.

Rak


Kod vas se pun Mjesec dešava u polju karijere, roditeljstva i autoriteta, gdje može doći do iznenadnih i neočekivanih dešavanja. Mnogi Rakovi imaju nepovoljan položaj Marsa, što će ih činiti dosta nervoznim, a potrebno je i da se paze u saobraćaju.

Ovaj pun Mjesec može da pokrene neke radove u kući ili izazove čak i kvarove. Neki radovi, koje radite u tajnosti, sada vam mogu donijeti uspjeh.

Lav


Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem devetom polju gdje pokreće inostranstvo, saradnju sa strancima, više učenja, vizije, filozofiju.

Kako ste vi vatreni temperament, strogo morate paziti da s nekim poslovnim partnerom ne pokvarite odnos zbog vaše komunikacije, a koja je nesmotrena. Poslušajte svoju intuiciju i budite mudri u pregovorima.

Djevica


Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašoj osmoj kući, što bi moglo da se odnosi na finansije, posebno što Mars tranzitira kroz vaše polje finansija i imovine uopšte.

Vi imate dosta podrške, kada su aspekti u pitanju, a jedino možete biti nesigurni u sebe pa bi trebalo da pitate nekoga ko vam može pomoći. Moguće je da se pojavi strah od promjene pa ga prevaziđite.

Vaga


Kod vas se pun Mjesec dešava u vašem sedmom polju partnera, gdje može doći do nekih iznenadnih izliva emocija. Mnogi Ovnovi i dalje imaju pozitivan upliv za finansije. Marsova energija je dosta jaka pa morate biti pribrani i ne dozvoliti da ona vlada vama, jer ste vi gospodar svoje energije.

Ovaj pun Mjesec može od vas tražiti da prekinete staro ponašanje, kada je partner u pitanju, i pokrenete novi način ponašanja.

Škorpija


Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem šestom polju i baca sjenku na dvanesto polje u kojem tranzitira Mars, gdje može pokrenuti novo poglavlje duhovnosti u vaš život i drugačiji pogled na život.

Novi, svakodnevni životni preokreti su aktivni pod ovim aspektom Mjeseca. Moguća su rješenja nečega što je bilo pod blokadom i starim navikama.

Strijelac


Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašoj petoj kući djece, ljubavi, zabave, poklona i planova pa vi možete na tom polju ispoljavati svoje emocije. Pazite da ne prenaglite.

Merkur i Venera će biti u vašem dvanestom polju pa su moguća sudbinska dešavanja na vašoj poslovnoj ljestvici, kroz dobre kontakte sa inostranstvom ili strancima.

Jarac


Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem četvrtom polju koje prestavlja majku, porodicu, dom, nove početke. Mnogi Jarčevi će imati neki razgovor koji može biti od velike važnosti za posao i budućnost.

Mars, koji tranzitira kroz Vagu, vam donosi ogromnu energiju sa kojom se nije lako izboriti. Svakako da treba konstruktivno potrošiti energiju kroz fizičku aktivnost.

Vodolija


Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem trećem polju koje je simbol komunikacije, braće, sestara, komšiluka, dogovora, trgovine, kratkih putovanja.

Emocije punog Mjeseca se troše kroz komunikaciju pa pazite šta pričate i šta vama pričaju – ne treba da vas pogađa emotivno. Merkur i Venera tranzitiraju kroz Škorpiju pa bi neko mogao da iskoristi vašu naivnost i dobrodušnost.

Ribe


Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem polju imetka i finansija. Kakve god bile finansije, vaše ili tuđe, vi možete imati prosperitet.

Imate podršku Marsa cijeli mjesec pa bi mogli prije retrogradnog Merkura, ako prodajete ili kupujete nekretninu ili nešto drugo, da iskoristite povoljne prilike. Moguće je suočavanje sa bivšim partnerom.

Izvor: Željka Knežević

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info