Vaga: Sedmični horoskop za period od 14.10.2019. do 20.10.2019.

0

Posao. Još jedna „divna“ sedmica u kojoj će Vage da se narade, ali i ozbiljno zapitaju postoji li nešto što bi mogle da urade da promijene dosadašnji način poslovanja i funkcionisanja. Izvjesno je da su neke ideje već počele da se rađaju u vama, a u ovoj sedmici možete dodatno dobiti potvrdu da su vaša razmišljanja na pravom putu.

Idete ka svojim ciljevima. Inače, još uvijek ste u periodu u kojem morate da se naučite samokontroli i da prepoznate kada treba povući potez, a kada na isti sačekati.

Ljubav. U ovoj sedmici ćete se truditi da sve ono što vam smeta, u odnosu sa voljenom osobom, gurnete pod tepih. Doduše, više puta ćete biti onako, vrlo ozbiljno iznervirani nekim situacijama i tu će postojati opasnost da napravite tenziju u odnosu sa partnerom.

No, ukoliko ovo uspijete da iskulirate i na vaš čuven diplomatski način prezentujete voljenoj osobi, sve će proći kao rukom odneseno. Dakle, sad funkcionišete po principu – umjesto da napravite rusvaj, vi se ili povučete ili samo smješkate, a onda odete da kupite sebi nešto da biste rashladili glavu…

Slobodne Vage – op, op! Uran vam je spremio zamku – simpatičnu, iznenadnu, burnu, neočekivanu! Upasti u zamku ili ne – pitanje je sad…

Zdravlje. Prehlade, infekcije, pritisak, cirkulacija, kičma, hormonski disbalans… Biće ovo veoma naporna sedmica…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info