Strijelac: Sedmični horoskop za period od 14.10.2019. do 20.10.2019.

0

Posao. Nekih poslovnih iznenađenja može biti u ovoj sedmici. I sad, iako na prvi pogled ona mogu biti stresna, čak neprijatna, vrlo brzo će se pokazati da su izuzetno povoljna po vas. Zato nemojte automatski odbacivati ili bježati od situacija koje vam donose promjene.

Možda vi već imate isplanirane svoje poteze za naredni period, a ovo vam sada donekle kvari koncepciju, ali opet da ponovimo – budite otvoreni za promjene. U ovoj sedmici dobijate i potvrdu za jedan posao koji vam je od velike važnosti.

Ljubav. Najbitnije je da se vi i partner slažete po onim pitanjima koja su zaista važna. U prevodu – umijete i možete da se dogovorite oko svega, gdje i jedno i drugo vidite neku korist ili gdje vam je potrebna podrška one druge osobe.

To što se po drugim pitanjima mimoilazite i što trenutno nemate mnogo dodirnih tačaka i zajednički provedenog vremena, to je već neka druga stvar. Bitno je da je trenutno mir, zar ne? Nemojte samo taj mir da zabrljate nekim tajnim „akcijama“… A sada ih može biti…

Slobodni, preko poslovnog segmenta ima nekih finih i interesantnih dešavanja. Doduše, mogu malo i „onlajn akcije“ da umiješaju prste u sve ovo. Ali, šta fali – više zanimljivih emotivnih šansi za vas…

Zdravlje. Prehlade i infekcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info