Škorpija: Sedmični horoskop za period od 14.10.2019. do 20.10.2019.

0

Posao. Od nekih ljudi, kad ih vidite ili čujete, digne vam se kosa na glavi i dobijete tikove. Ali, ako su ti ljudi vaši saradnici ili poslovni partneri, namjestite osmijeh, ušećerite se i spremite se da uradite ono na šta ste se obavezali. Doduše, vas će baš mnogi nervirati ovih dana pa ćete morati mnogo da se smješkate…

Šta vam teško, ionako je tranzitna Venera u vašem polju ličnosti sada – u prevodu – morate da budete slatki ako hoćete da zaradite. U međuvremenu – posao ide dobro. Može i bolje, uvijek, ali i ovo je skroz u redu.

Ljubav. Ukoliko baš imate neopisivu želju da se posvađate sa voljenom osobom, prvi dio sedmice je dušu dao za tako nešto. Samo, nejasno je šta ćete time dobiti. Samo ćete u odnos uvući lošu energiju, ništa drugo. Niko ne kaže da je vaš partner savršen, ali realno gledano – niste ni vi.

Umjesto da se raspravljate, volite se tako nesavršeni i biće vam super. I da, mogli biste povremeno baš i da čujete prijedloge od strane voljene osobe – možda će vam prijati i donijeti vašem odnosu više uzbudljivosti i prave akcije.

Slobodne Škorpije, neko će vas iznenada iznenaditi i biće vam fino. Da li će se taj neko zadržati da budete u onome „i živjeli su do kraja života srećno i zadovoljno“? Eh, to se još ne zna. Ne pitajte mnogo.

Zdravlje. Stres, problemi sa kičmom i hronični umor.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info